Javni poziv prijateljima Preporoda

Poštovani prijatelji Preporoda, Brčanke i Brčaci,
Nakon perioda brojnih ograničenja izazvanih pandemijom korona virusa ponovo se okupljamo kroz različite i raznovrsne programe koje realizuje brčanski Preporod.
U našim temeljnim dokumentima (Statutu i Ustavu) Preporod je definisan kao zajednica pojedinaca i organizacija koji se udružuju radi djelotvornije zaštite i promocije bošnjačke, bosanskohercegovačke i svjetske kulture i umjetnosti.
U nastojanju da zajednicu članova i prijatelja Preporoda što više proširimo i obogatimo, pozivamo vas da nam se priključite. Dođite u Dom Islahijeta i učlanite se ili nam pošaljite mail adresu putem koje ćemo vas informisati o svemu što radimo. Pošaljite nam svoje ideje i konkretne prijedloge. Ukoliko ste izvan granica Bosne i Hercegovine pridružite nam se i pratite naše aktivnosti kroz različite forme web prezentacije i obavezno dođite u Dom Islahijeta tokom posjeta zavičaju.
Posjetite naš youtube kanal i pogledajte snimke kulturnih programa koje smo realizovali prethodnih godina.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCav9pKLbsEP_7LQKL3XRWdQ

Web stranica: http://www.preporod-brcko.ba/page/homepage

Facebook stranica: https://www.facebook.com/bzkpreporod.brcko

Preporod je platforma na kojoj se mogu i trebaju okupiti svi oni koji vole kulturu i umjetnost, Brčko i Bosnu Hercegovinu, a Islahijet je naš zajednički dom, ali i zajednička briga i obaveza. 

Korajac CMS - Gallery sample